Atferdskonsultasjon

Har du kommet til en punkt hvor du ikke vet mer hva du skal gjøre, eller trenger du 2 nye øyner som kan kansjke se litt mer hva som er galt? Da anbefaler jeg en atferdskonsultasjon.

Det er vanlig at man innimellom kjenner at man trenger hjelp og at man ikke vet mer hvordan man kan hjelpe hunden sin. Oftest så vet man ikke engang hvorfor hunden reagerer. Atferd er en stor spektre og det kan fort blir kompleks når man prøver å finne ut årsaken.

Derfor tar jeg meg tid for dette konsultasjon, en første gangs konsultasjon kan går opp til 3 time. I denne konsultasjon kommer jeg å invitere deg å hunden til min sted hvor det er beriket miljø som venter på å blir utforsket av din hund. Beriket miljø hjelper meg å se hvordan hunden beveger seg og om alt er som det skal både kroppslig men også mentalt. Jeg observerer hunden din, så kommer jeg og stille deg en del forskjellige spørsmålene for å får en bildet av hunden din. Så kommer jeg å fortelle deg hva jeg har observert og hva jeg synes er årsaken til atferden. Etter det lager vi en treningsplan og jeg kommer å vise deg hvordan man skal utføre alle de øvelsene vi blir enig om til du kjenner at du føler deg trygg å utføre de alene.

Viktig for meg er når du bestemmer deg for en atferdskonsultasjon at du må være klar for å gjøre endringer som kansjke du i øyeblikket ikke tenker over men kan være essential for hunden din.

Pris: 1850 kr.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.