Sosiale turer

Å være sosial er en viktig del av hundens liv, men også det område hvor man kan gjøre mye feil spesielt i valpen og unghunds tiden.

Med sosiale turer blir hundene bedre vant til hverandre i en mer naturlig situasjon enn når man bare lar dem leke. Hundene kan oppleve noe sammen og avslutter med noe som er positiv. I lek er det oftest veldig lett og ikke se signalene når hundene er ferdig og så avslutter man oftest nåe det er ikke mer så positivt for en av hundene.

Jeg tilbyr en gang i måned sosiale turer og stedene kommer til å veksle.

Regler for sosiale turer:

-Hundene er i bånd (bånd skal være mellom 3 og 4,5m)

-Vi holder avstand til hverandre sånn at alle hundene kan har det bra på turen

-Så lenge dere ikke kjenner hverandre så skal vi ikke la hundene hilse på hverandre dette kan skape problemer til noen hunder

-Vi støtter og lytter på hverandre og respekterer behovene alle har for å ha det bra på tur

-Kjenner du på at hunden din har nok stimuli på turen og er ferdig, avslutt turen. Det er viktig at vi avslutter når det er positivt for hunden og lengden kan varierer fra hund til hund derfor er det viktig at du avslutter når du se at hunden din er ferdig.

En vanlig tur kommer ikke og blir lengere enn ca. 1 time her er ikke målet og går langturer med hunden, her er målet at hundene våre blir vant med andre hunder.

Sosile turer er for alle raser og alder og avhengig av sted skal det blir maks 6 deltaker MEN: har du en valp under 6 mnd. kan du gjerne møte opp du kan har avstand og valpen din kan se og du kan gjerne være med i de første 15 minutt, men så skal du avslutte. Dette holder for en valp, det er nok sosialisering, stimuli og bevegelse.

Er dere flere som kjenner hverandre og kjenner at sosiale turer er noe hundene deres trenger for å bli mer sosialisert? Tar kontakt med meg og vi kan avtale utenfor den ene gangen i måned.

Pris: 100kr.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.